1592 Даниел Илиев Feb. 26, 2024

Аптечко и Евроинс сключиха съдружие
Най-новото партньорство на aptechko.bg заедно с един от лидерите в сектор здравно застраховане

Преди броени дни „ЗД Евроинс” АД стартира най-новата услуга за своите клиенти в партньорство с платформата „Аптечко”. Клиентите на „Евроинс” със сключена медицинска застраховка могат да се възползват от редицата удобства, които здравния портал „MyHealth” предлага, вече и с добавената иновативна функционалност „Намери лекарство“, осигурена от aptechko.bg.

„ЗД Евроинс” АД е с изцяло нов корпоративен уебсайт – euroins.bg, за онлайн продажби и обслужване на клиенти, а това е само част от стратегията на компанията за дигитализиране на процесите по администриране и предлагане на застрахователни продукти.

„MyHealth” и „MyEuroins” са само началото на услугите и възможностите, които се откриват пред потребителите на Евроинс.

Здравният портал „MyHealth” е предназначен за ползватели на медицинска застраховка в Евроинс. Порталът представлява едновременно и лично онлайн здравно досие на потребителя, чрез което той може да завежда претенции и да получава решения по своите искове. А вече и да намира аптека наблизо, както и лекарството, което му е необходимо на изгодна цена.

Колкото до „MyEuroins”: застрахователят е винаги със и до потребителя. „MyEuroins” е личното дигитално пространство, където всеки потребител управлява сам своя застрахователен портфейл и се възползва от разнообразието на онлайн услугите, предлагани от „Евроинс”, вече и с добавените функционалности на aptechko.bg.

Аптечко – с мисъл и грижа за хората
 

Намери лекарство на изгодна цена